Прес-центр14 грудня 2017, 16:12

14 грудня 2017 року відбулося засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації

У залі засідань облдержадміністрації (м. Сєвєродонецьк, просп. Центральний, 59) за участю заступника голови облдержадміністрації Клименка Ю.Ю. відбулося засідання колегії Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації.

На засіданні колегії Департаменту були присутні:

- заступники з економічних питань голів райдержадміністрацій та міст обласного значення;

- начальники структурних підрозділів, на яких покладено здійснення діяльності у сфері економічного розвитку, райдержадміністрацій та міст обласного значення;

- представники об’єднаних територіальних громад;

- представники закладів охорони здоров’я області.

Під час засідання колегії Департаменту були розглянуті питання, що стосуються розвитку області:

1. Про стан реалізації інвестиційних програм (проектів), які фінансуються у 2017 році за рахунок бюджетних програм.

2. Про інвентаризацію об’єктів державної власності та упорядкування обліку юридичних осіб, які перебувають в управлінні районних державних адміністрацій.

3. Про тарифи на медичні платні послуги.

За результатами засідання колегії Департаменту були прийняті рішення, спрямовані на посилення відповідальності державних органів та органів місцевого самоврядування під час реалізації інвестиційних програм (проектів), які фінансуються за рахунок бюджетних коштів. Значну увагу приділено питанню налагодження системної роботи в процесі оновлення інформації в автоматизованій системі «Юридичні особи». Також відбулося активне обговорення питання встановлення економічно обґрунтованих тарифів на платні медичні послуги, які дозволили би забезпечити баланс інтересів громадян та закладів охорони здоров’я області.

Окрему увагу було приділено плануванню роботи на 2018 рік.