Прес-центр18 червня 2018, 10:06

21 червня 2018 року у м. Києві відбудеться конференція «Нова Індустріалізація: виробничі можливості регіонів»

Торгово-промислова палата України за сприянням Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та за підтримки Мінекономрозвитку, Офісу реформ Кабінету Міністрів України, Команди підтримки реформ Мінекономрозвитку, а також у партнерстві з організаціями, що входять до Оргкомітету Українського індустріального тижня проводить у м. Києві (м. Київ, вул. Велика Житомирська,33) конференцію «Нова Індустріалізація: виробничі можливості регіонів», яка відбудеться 21 червня 2018 року та стане підсумковим заходом у рамках Українського індустріального тижня, проведеного з 4 по 8 червня 2018 року.

З 4 по 8 червня 2018 року тринадцять регіонів України на своїх майданчиках публічно обговорили свої індустріальні спроможності та висловили рекомендації щодо можливостей усунення найбільш гострих перешкод для промислового розвитку. Узагальнені рекомендації будуть представлені під час заходу в контексті їхнього включення до проекту Стратегії розвитку промислового комплексу України на період до 2025 року.

Метою конференції є поєднання зусиль центральних і місцевих органів влади, організацій, що підтримують бізнес, національних товаровиробників для індустріального розвитку регіонів, виявлення їхніх виробничих можливостей, підтримки підприємництва та залучення інвестицій у виробництво і розвиток технологій.

Участь у заході безкоштовна.

Реєстрація на участь у заході за посиланням: https://www.ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/nova-industrializa....

За більш детальною інформацією можна звертатись до контактної особи Олени Бєлової за телефоном 067-226-37-34 або на e-mail: bov-bsd@ucci.org.ua.