Прес-центр6 червня 2018, 16:06

21 червня 2018 року в Києві відбудеться Форум бізнес- і IT-лідерів

21 червня в місті Києві відбудеться Форум бізнес- і IT-лідерів - наймасштабніша бізнес-подія цього літа, яка збере понад 2 тис. учасників на одному з найбільших майданчиків Києва - Stereo Plaza. Під час події ви зможете дізнатися про найкращі практики, ідеї та технології, які допомагають гнучко управляти процесами компанії та прискорюють трансформацію бізнесу. Місце проведення: м. Київ, пр-т Лобановського, 119, концертний майданчик Stereo Plaza.

Організатором Форуму виступає компанія Terrasoft - один з ключових гравців на світовому ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес-процесами і CRM, з офісами в семи країнах і більш ніж 500 партнерами по всьому світу.

         Програма Форуму складається з трьох потоків:

Історії успіху та кейси: кейси компаній про стратегії і підходи, які допомагають прискорюватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити нові точки для зростання бізнесу;
Інструменти та технології: кращі практики застосування BPM- і CRM-інструментів в різних сферах діяльності організації, які допомагають компаніям швидко рости і розвиватись;
Тренінги та майстер-класи: авторські майстер-класи з управління взаємодією з клієнтами та оптимізації процесів компанії.

          Форум бізнес- і IT-лідерів стане унікальною територією для бізнес-спілкування, в межах якої учасники зможуть розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів та партнерів. Крім того, в рамках заходу буде працювати експо зона, де всі учасники зможуть ознайомитися з продуктами, рішеннями і експертизою в області BPM і CRM.

Участь в заході безкоштовна за умови обов’язкової попередньої онлайн реєстрації за посиланням: https://www.ferrasoft .ua./global-tour-2018/kiev?partner=glavrada.

Більш детальну інформацію про Форум бізнес- і IT-лідерів можна отримати у працівників компанії Terrasoft за телефонами: +380 (044) 363-31-33, +380 (95) 924-36-96 та в режимі онлайн через Інтернет на сторінці реєстрації учасників на Форум за посиланням:https://www.ferrasoft .ua./global-tour-2018/kiev?partner=glavrada.