Прес-центр7 листопада 2018, 10:11

22-23 листопада у місті Києві відбудеться Друга міжнародна конференція з інклюзивного розвитку бізнесу

Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) 22-23 листопада в місті Києві проводить Другу міжнародну конференцію з інклюзивного розвитку бізнесу «Зростання, що працює для всіх».

Проект ПРОМІС, який впроваджується за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, спрямовано на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку; створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього бізнесу; підтримку процесу децентралізації та інтегрованого планування розвитку на місцевому, регіональному та національному рівнях.

До участі у заході запрошуються представники інклюзивного бізнесу, соціальних підприємств, органів місцевого самоврядування та громадськості.

Метою конференції є покращання обізнаності представників українських громад щодо інклюзивного розвитку підприємництва та розгляд успішних українських і міжнародних прикладів інновацій та інвестицій, що змінюють світ.

Перший день конференції буде присвячено аналізу сучасного стану розвитку та змін, які сталися в інклюзивному розвитку підприємництва в Україні, Канаді та європейських країнах. Окрему увагу буде приділено проблематиці бізнесів, які створені жінками, молоддю, учасниками АТО, внутрішньо переміщеними особами, а також питанням залучення інновацій та інвестицій, що змінюють світ.

Другий день конференції передбачає панельну дискусію за участю представників міжнародних і вітчизняних фінансових інституцій та програм, які підтримують інклюзивний розвиток підприємництва в Україні. Планується також обговорити соціальні функції інклюзивного підприємництва для вирішення питання зайнятості жінок, молоді та інших недостатньо представлених в бізнесі груп населення.

Серед спікерів конференції: провідні українські, канадські та європейські експерти в сфері інклюзивного розвитку бізнесу, посадовці Посольства Канади в Україні, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства з питань сім’ї, молоді та спорту України, Міністерства соціальної політики України, представники міжнародних проектів та програм.

Під час конференції працюватиме виставка кращих практик інклюзивного розвитку бізнесу та відбудеться презентація результатів конкурсу коротких відео-сюжетів, які розкривають секрети успіху інклюзивного бізнесу/соціального підприємництва.

Подати заявку на участь у заході, стати учасником виставки кращих практик та взяти участь у конкурсі відео-сюжетів можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfbmR9L3rBv3MNGaPYmXjkDWRnd-tO...

За результатами реєстрації до участі у Конференції буде запрошено близько 120 учасників. Підтвердження участі у конференції буде надіслано напередодні події.