Прес-центр11 червня 2018, 14:06

26 червня 2018 року у м. Києві відбудеться Національний Форум розвитку МСБ 2018

Торгово-промислова палата України спільно з  FORBIZ  EU4Business проводить 2-ий щорічний Національний Форум розвитку МСБ 2018 (далі – Форум), який відбудеться в м. Києві 26 червня 2018 року (м. Київ, вул. Велика Житомирська,33).

Форум відбудеться в рамках Європейського тижня МСБ – загальноєвропейської кампанії, спрямованої на розвиток підприємництва в Європі.

Цей захід збере під одним дахом близько 500 представників малих та середніх підприємств, організацій підтримки бізнесу, уряду, а також міжнародного співтовариства донорів та фінансових установ, що перетворить його на найбільшу національну подію, орієнтовану на розвиток та зростання МСБ в Україні.

В рамках Форуму представники бізнесу зможуть ознайомитись з міжнародними проектами підтримки МСБ та фінансовими установами, а також обговорити з експертами перспективи бізнесу та існуючі можливості для підтримки його зростання. Також отримають інформацію про європейські інструменти та механізми розвитку бізнесу та  дізнаються про ефективні фінансові інструменти для МСБ від банківського сектору з інформаційно-консультативних стендів.

Участь у Форумі надасть можливість напрацювати мережу  унікальних професійних контактів та збільшити ваші шанси на розвиток успішного бізнесу.

Форум відповідатиме вектору, затвердженому Стратегією розвитку МСП, та духу  нової економічної політики Уряду.

Більш детальну інформацію про Форум можна отримати за телефоном: +380 44 586-40-67 – Проектний офіс ТПП України.