Прес-центр3 листопада 2017, 16:11

8 листопада 2017 року у м. Краматорську відбудеться Східний Експортний Форум

В м. Краматорську  8 листопада 2017 року відбудеться Східний Експортний Форум (далі – Форум).

Захід здійснюється за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business, організатором Форуму є Центр підтримки бізнесу м. Краматорськ.

Мета Форуму – підвищення конкурентоспроможності місцевого малого та середнього бізнесу на зовнішніх ринках, зокрема ринку Європейського Союзу, інформування бізнесу регіону про переваги та можливості Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, Угоду про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою тощо.

Програму Форуму умовно поділено на три секції:

«Зміни» – присвячена змінам в економіці країни і регіону. Представники органів влади говоритимуть про позитивні зміни та важливість експорту для розвитку економіки країни;
«Виклики» –  буде організована в форматі дискусійної панелі, на якій експерти зроблять короткі доповіді щодо існуючих проблем при здійсненні експорту та відповідатимуть на питання учасників Форуму;
«Можливості» – покликана проінформувати учасників Форуму про можливості, що відкриті для існуючих та потенційних експортерів регіону.

Участь у заході безкоштовна.

Реєстрація для участі у Форумі здійснюється за посиланням https://form.jotformeu.com/72612584333354.

За більш детальною інформацією щодо участі у Форумі можна звернутися до контактної особи – Катерина Чумакова за тел. +38(099) 073-26-41, е-mail: katerina.chumakova@gmail.com або eef2017kramatorsk@gmail.com.