Прес-центр7 березня 2017, 12:03

Адміністратори центрів надання адміністративних послуг навчалися наданню якісних послуг

У рамках реалізації  проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) для адміністраторів проведено 01 – 02 березня 2017 року в м. Сєвєродонецьку тренінг щодо покращення надання адміністративних послуг. У роботі заходу взяли участь представники центрів надання адміністративних послуг і Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації.

Мета тренінгу – ознайомлення з кращими прикладами надання державних послуг з практики інших країн, обговорення вимог до законодавчої бази, необхідної для надання якісних державних послуг, розгляд існуючих в Україні адміністративних послуг і виявлення можливостей покращення їх надання.

В ході роботи тренінгу розглядалися принципи надання державних послуг і забезпечення підвищення надання їх якості, концепція політики і процедур для розробки державних послуг на основі потреб клієнтів.

Разом із тим вивчено методи моніторингу та оцінки якості послуг, що надаються в центрах, визначено шляхи модернізації адміністративних послуг та інструменти і механізми забезпечення якісних державних послуг.

Під час тренінгу присутні брали активну участь в обговоренні розглянутих тематик та наприкінці тренінгу під час практичного заняття здійснили презентацію на тему: «Ідеальна послуга у майбутньому при наявності фінансових та матеріально-технічних ресурсів».