Прес-центр19 жовтня 2017, 09:10

Академія жіночого лідерства та підприємництва «Inspiring Women»

За підтримки Посольства США в Україні запроваджено Програму навчання для жінок «Академія жіночого лідерства та підприємництва «Іnspiring Women»» (далі –Програма).

Мета Програми – сприяння українським жінкам та дівчатам розкрити свій лідерський потенціал та стати успішними бізнес-леді.

Заявки на участь в Програмі приймаються до 30 жовтня 2017 року.

Реєстрація для участі здійснюється за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfny-vaWA5vjn4dM1hcm8pNf0bk3hYV...

За результатами відбору 50 жінок з різних регіонів України матимуть змогу взяти участь в Програмі та дізнатися як започаткувати власну справу. Оголошення результатів відбору відбудеться до 5 листопада 2017 року.

В рамках Програми відбудеться навчання у м. Києві. Організатором навчання виступає «Інститут партнерства та сталого розвитку», який  покриває витрати на проїзд, проживання та харчування учасниць.

Навчання включає три освітні практичні модулі від провідних експертів України, особистих зустрічей, менторської Woman2Woman підтримки жінок-власниць, керівників компаній до засновників успішних стартапів та соціальних підприємств:

перший модуль відбудеться 24-25 листопада 2017 року;
другий модуль – 22-23 грудня 2017 року;
третій модуль та презентації бізнес-планів – у 2018 році.

 Це неймовірна можливість розвивати особистий талант та самостійно визначати свій життєвий шлях!

           Додаткову інформацію щодо відбору та участі у Програмі можна отримати, звернувшись на e-mail: ipsd.ukraine@gmail.com.