Прес-центр15 листопада 2018, 10:11

Бізнес-форум “Дорога на Схід. Перезавантаження”

За інформацією Київської школи економіки 16 листопада 2018 року у м. Святогірськ Донецької області (готель Roche Royal Premium Club Hotel) відбудеться бізнес-форум «Дорога на Схід. Перезавантаження».

Організатором зазначеного бізнес-форуму виступає компанія «Талісман» у партнерстві з Київською школою економіки, Райффайзен банком Аваль та журналом «Landlord».

Розвиток. Досвід. Зростання – головна тема бізнес-форуму, що об’єднає представників компаній зі сходу України та стане платформою для їх професійного та дружнього спілкування, обміну досвідом та пошуків перспективних напрямків для розвитку. Кращі експерти з різних галузей економіки та бізнесу розкажуть про сучасні тенденції в цій сфері та поділяться своїм баченням реального стану справ. Думки, які в майбутньому допоможуть оновити бізнес-стратегії та розвинути ваш бізнес.

В рамках заходу передбачено інтерактивне спілкування та тест-драйв від компанії «Талісман».

Бізнес-форум організовано для представників бізнес-компаній та асоціацій зі сходу України, органів державної влади та місцевого самоврядування, аналітиків.

Для участі у бізнес-форумі всім зацікавленим можна зареєструватися, заповнивши форму за посиланням: goo.gl/HjYQk6. Звертаємо увагу, що реєстрацію на участь у бізнес-форумі подовжено до 16.11.2018 включно.

За більш детальною інформацією звертатися за посиланням: goo.gl/JZ6Fsc.