Прес-центр27 липня 2017, 15:07

Делегація Житомирської області в рамках ознайомчого візиту відвідала Луганщину

27 липня 2017 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ольги Лішик проведена зустріч з представниками делегації Житомирської області в рамках ознайомчого візиту «Огляд кращих практик співпраці влади, бізнесу та організацій громадянського суспільства в реалізації проектів розвитку».

Метою ознайомчого візиту є представлення представникам Житомирської області результатів проектів, спрямованих на місцевий розвиток; ознайомлення учасників візиту з технологіями залучення ресурсів та реалізації проектів розвитку громад й забезпечення сталості їх результатів; ознайомлення з прикладами успішної співпраці ОГС, бізнесу та місцевої влади у впровадженні таких проектів. Налагодження партнерства за принципами безпеки, верховенства права та соціальної єдності й примирення в умовах конфлікту на сході України.

Акцентом візиту є питання безпеки, верховенство права, соціальна згуртованість та примирення і співпраця з ПРООН.

Заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Ольга Севостьянова в ході зустрічі ознайомила гостей області із особливостями соціально-економічного розвитку регіону.