Прес-центр6 червня 2018, 16:06

Державна фіскальна служба України автоматично отримає інформацію про закордонні рахунки громадян України

Україна приєдналася до Єдиного стандарту автоматичного обміну податковою інформацією (The Common Reporting Standard (CRS)), перший обмін планується у 2019 році.

Шляхом обміну інформацією між країнами світу Державна фіскальна служба України автоматично отримає всю інформацію про закордонні рахунки громадян України, зареєстровані на їх ім’я компанії, володіння ними акціями закордонних компаній, отримані ними доходи за межами України, джерела виникнення капіталу, суми залишків на закордонних рахунках, історію платежів, тощо.

Міжнародна Консалтингова група CONSULCO, яка є транснаціональним лідером у сфері податкового планування, корпоративного структурування, міжнародного управління активами, інформує про можливість отримати консультації від своїх експертів та встановити довгострокові відносини.

Фахівці CONSULCO надаватимуть консультацію з питань податкового законодавства і трастових структур, запропонують захист або реструктуризацію активів, виконають комплекс робіт щодо захисту персональних даних відповідно до вимог міжнародного законодавства.

Переведення власних активів до трастів не суперечить вимогам міжнародного і українського законодавства, не є об’єктом при автоматичному обміні податковою інформацією, активно використовується лідерами країн світу.

З метою уникнення порушень чинного міжнародного законодавства і законодавства України, рекомендується скористатися можливістю і використати час для легалізації статків.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном: +38(050)469-14-15.