Прес-центр16 березня 2017, 16:03

Державний науково-дослідний інститут інформатизації та моделювання економіки розпочинає навчання та курси підвищення кваліфікації у сфері публічних закупівель

Повідомляємо, що з березня 2017 року Інститут розпочинає навчання (4 дні) та курси підвищення кваліфікації (2 дні) у сфері публічних закупівель. Існує можливість проходження навчання та курсів дистанційно. За результатами навчання та курсів підвищення кваліфікації видається сертифікат встановленого зразка.

Спікери-практики, фахівці профільного департаменту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та незалежні експерти, які володіють актуальною інформацією забезпечать підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації кадрів у сфері публічних закупівель співробітників Вашої організації. Детальна інформація у додатку.

У разі наявності групи понад 20 осіб навчання може бути організовано на базі Вашої організації (за винятком тимчасово окупованих територій). Діє гнучка система знижок в залежності від кількості учасників від однієї організації.

Державний науково-дослідний інститут інформатизації та моделювання економіки є провідною науково-дослідної та освітньою установою економічного спрямування в структурі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Основними напрямками діяльності Інституту є:

економічний аналіз, моделювання та прогнозування у всіх сферах економічної діяльності;
автоматизація та інформатизація економічних процесів;
експертиза та ідентифікація товарів серед категорій цивільного та подвійного призначення;
підготовка та перепідготовка кадрів.

 

Детальна інформація за телефоном +38 099 155 1624 та +38 097 944 9869 або за електронною адресою dndiime@ukr.net та на сайті http://dndiime.org/uk/.