Прес-центр27 вересня 2018, 12:09

Діалог з бізнесом щодо вдосконалення технічного регулювання

Департамент технічного регулювання Міністерства економічного розвитку і торгівлі України спільно із ДП “Укрметртестстандарт” та за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ)  запрошує  представників комерційного сектору долучитися до «Діалогу з бізнесом», який відбудеться 10 жовтня 2018 року у м. Києві під час Міжнародного форуму «Роль стандартів та технічних регламентів для забезпечення сталого розвитку економіки України в умовах глобалізації».

Під час заходу підприємці матимуть можливість поставити питання представникам органів державної влади, відповідальним за роботу у сфері стандартизації, технічного регулювання та метрології, що перешкоджають їх ефективній господарській діяльності.

Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://techreg.in.ua/.

Також підприємці запрошуються до заповнення короткої анкети за посиланням: https://surveyhero.com/c/c4717110, щоб визначити найбільш поширені проблеми у цій сфері та розглянути їх вже під час проведення Міжнародного форуму.

Більш детальну інформацію можна дізнатись у контактної особи Тетяни Мельниченко за телефоном +38 044 596 68 18, е-mail:  info@techreg.in.ua та на офіційному сайті: http://techreg.in.ua/.