Прес-центр6 жовтня 2017, 15:10

До уваги підприємців!

З метою стимулювання експорту та розширення послуг для підприємців створені та діють міжнародна Австрійська програма партнерства «Україна-Австрія: експорт у країни ЄС» із стажуванням у Відні та Служба старших експертів (SES, Бонн), яка надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку.

Австрійська програма партнерства включає в себе навчання у м. Києві з австрійськими експертами   (3 модулі, тестування та диплом), з перекладом та матеріалами, сприяння пошуку партнерів, розробка індивідуальної програми візиту до Відня.

Підприємства мають можливість зі Служби старших експертів запросити для вирішення певних технологічних або комерційних завдань досвідченого німецького експерта, який буде працювати на підприємстві від трьох тижнів до декількох місяців на добровільній та безоплатній основі.

Більш детальну інформацію про програми розміщено на сайті Київської торгово-промислової палати http://training-center.kiev.ua.

Консультації щодо участі у програмах можна отримати в Київській ТПП (контактна особа Леся Засульська, e-mail: lesya.z@kiev-chamber.org.ua, телефон: (044) 235-82-96.