Прес-центр13 травня 2017, 11:05

До уваги підприємців області

Угода СОТ про державні закупівлі (GPA) (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/shov/981050), що діє в Україні з травня 2016 року та Угода про вільну торгівлю між Україною та Канадою (http://bit.ly/CUFTAin10min), процес ратифікації якої наразі добігає кінця, відкривають українському бізнесу доступ до участі в канадських публічних закупівлях.

18.05.2017 (початок о 17-00 за київським часом) відбудеться освітній онлайн вебінар «Державні закупівлі в Канаді: що? як? коли?» тривалістю у дві години.

Організаторами проведення заходу виступають проект офісу з просування експорту GPAinUA, Офіс малих і середніх підприємств Департаменту державних послуг і закупівель Канади спільно з Канадсько-українським проектом з підтримки торгівлі та інвестицій (CUTIS).

Мета вебінару – висвітлення можливостей для участі українських компаній у закупівлях та ознайомлення із підходами до закупівель Уряду Канади.

Цільова аудиторія вебінару: представники бізнесу, бізнес-асоціацій, індивідуальні консультанти, юристи, що зацікавлені брати участь у закупівлях, які здійснює Уряд Канади. Вебінар проводитиметься англійською мовою з синхронним перекладом у форматі презентації та сесії питань-відповідей.

Трансляція вебінару проходитиме на Fecebook – сторінках проектів:

EPO (http://www.fecebook.com/exportpromotionoffice/);
GPAinUA (http://www.fecebook.com/ gpainua/);
CUTIS (http://www.fecebook.com/CUTISproject/).

Запис вебінару буде доступний для перегляду на сторінці Проекту CUTIS

(www.cutisproject.org) після його завершення.

Контактна особа: Костянтин Рижиков, менеджер Проекту CUTIS (моб. тел. 063-432-00-22,  е-mail: kryzhkov@cutisproject.org).