Прес-центр10 липня 2018, 16:07

До уваги підприємців! У місті Сєвєродонецьку триває серія навчальних тренінгів для підприємців зі створення закупівельних груп в Донецькій та Луганській областях

09 липня у місті Сєвєродонецьку (Бізнес-центр «Green town) за фінансової підтримки Програми відновлення та розбудови миру ПРООН в Україні відбувся навчальний тренінг для підприємців регіону на тему: «Розвиток бізнесу через спільні закупівлі».

Головною метою заходу є встановлення співпраці між підприємцями на основі асоціацій, співробітництва та створення галузевих і міжгалузевих закупівельних груп.

Під час тренінгу експерт зі створення закупівельних груп в Донецькій і Луганській областях Лариса Самосьонок представила механізм створення та діяльності закупівельних груп на прикладі польського досвіду та інтернет-платформу «Купуймо Разом!».

Тренінг викликав інтерес серед учасників, оскільки всі, без винятку, брали активну участь; задавали запитання, обговорювали їх та вели діалог. Зі слів учасників тема закупівельних груп є новою, цікавою, актуальною та реальною для втілення в життя в Україні.

Це був перший тренінг у цій сфері з серії навчальних заходів для підприємців, які спеціалісти ПРООН у подальшому проводитимуть в Луганській області. Підприємців, зацікавлених у створенні своєї закупівельної групи, запрошуємо долучитись до проекту ПРООН, заповнивши анкету за посиланням: http://bit.ly/UNDP_GPO.