Прес-центр11 квітня 2017, 17:04

До уваги розпорядників державних коштів та учасників публічних закупівель

Центр Державних Замовлень запрошує вас на курси навчання які пройдуть в місті Рубіжне 27-28 квітня 2017 року

Центр Державних Замовлень - навчально-консультаційний центр у сфері публічних закупівель, що надає розпорядникам державних коштів та учасникам торгів юридичні послуги з питань організації та здійснення публічних закупівель, проводить курси навчання, організовує семінари, тренінги та конференції.

Центр Державних Замовлень є членом Асоціації учасників ринку державних закупівель та займає провідне місце серед навчальних закладів, рекомендованих Міністерством економічного розвитку та торгівлі України, які надають послуги на ринку публічних закупівель.

Відповідно статті 11 Закону України «Про публічні закупівлі» № 922-УІІІ від 25.12.2015 року (далі - Закон): «Голова, секретар та інші члени тендерного комітету, уповноважені особи можуть пройти навчання з питань організації та здійснення закупівель».

Враховуючи останні новації Закону та особливості роботи з майданчиками, з метою недопущення порушень в сфері публічних закупівель, Центр Державних Замовлень запрошує членів тендерного комітету пройти навчання та підвищення кваліфікації з питань організації та здійснення закупівель, відповідно до навчальної програми, розробленої згідно Наказу №2017 від 02.12.2016 року Міністерством економічного розвитку та торгівлі України.

Вартість навчання становить 1300 грн., підвищення кваліфікації 900 грн. (можливе проходження навчання з відстрочкою платежу до кінця року)

Зазначені курси проходять за участю провідних сертифікованих фахівців з питань публічних закупівель.

Після проходження навчання та підвищення кваліфікації, слухачі отримують сертифікати та методичні матеріали з усіма оновленими нормативно-правовими документами та роз'ясненнями.

Після проходження курсів слухачам надається безкоштовна консультаційна підтримка спеціалістами Центру Державних Замовлень:

- консультації з питань публічних закупівель, попередній аналіз та роз'яснення ключових моментів підготовки та участі в запланованій процедурі закупівлі.

Можливе проходження курсів за дистанційною формою.

З повагою,

Відділ з питань організації навчання та підвищення кваліфікації Устименко Олена Павлівна (044)272-50-23,(066)416-32-03,(067)829-97-77