Прес-центр20 квітня 2018, 15:04

Другий Фінансовий Ярмарок для малого та середнього бізнесу

26 квітня 2018 року у м. Харкові (remier Palace Hotel, пр‑т Незалежності, 2) відбудеться Другий Фінансовий Ярмарок, організатором якого виступає Німецько-Український Фонд (НУФ) за фінансової підтримки Уряду Німеччини,  з метою зближення представників малого та середнього бізнесу з провідними гравцями фінансового ринку України.

Другий Фінансовий Ярмарок — одна з головних подій в українському бізнес-просторі, яка продемонструє річні результати співпраці фонду та його партнерів на прикладі конкретних кейсів.

Однією з основних тем Ярмарку стане роль місцевих органів влади у розвитку українського підприємництва. Відбудеться обмін досвідом щодо участі в Програмі фінансування інвестиційних проектів підприємців між учасниками панелі в форматі діалогу. Представники обласних державних адміністрацій розповідатимуть про свій досвід впровадження Програми, важливі акценти та кейси з практики, а підприємці Харкова із власного досвіду детально розкажуть, як долучитись до Програми.

Представники банків-партнерів НУФ поділяться досвідом успішного партнерства з Фондом, аналітикою щодо наданих підприємцям кредитів, а також своїм баченням подальшої співпраці з підприємницькими структурами України.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації на сайті: http://sme-fair.org.ua/. Більш детальну інформацію щодо проведення та участі у заході можна отримати, звернувшись за посиланням: www.sme-fair.org.ua.