Прес-центр8 травня 2018, 09:05

Другий українсько-китайський форум економічного співробітництва відбудеться у м. Києві

  29-30 травня 2018 року в Торгово-промисловій палаті України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33) відбудеться Другий українсько-китайський форум економічного співробітництва.

  Організаторами заходу виступають Китайська асоціація з розвитку підприємств за кордоном (Chinese Overseas Development Association (CODA) та Торгово-промислова палата України. Очікується понад 75 державних і приватних інвесторів із Китаю.

  Темою цьогорічного форуму стане інвестиційний потенціал України. В рамках заходу відбудуться презентації галузей і проектів у сферах АПК, енергетики, інфраструктури, туризму й інших, а також ділові переговори з потенційними інвесторами з Китаю.

  Шановні керівники підприємств Луганщини! Пропонуємо вам взяти участь у Другому українсько-китайському форумі економічного співробітництва, презентувати свої інвестиційні проекти та знайти партнера.

  Участь для представників компанії безкоштовна за умови попереднього надання заповнених анкет власних інвестиційних проектів (анкета за посиланням: https://ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/ii-ukrayinsko-kitaiski...).

  За більш детальною інформацією щодо участі у форумі можна звертатись до контактних осіб: Голято Андрія (тел. +38 (067) 662-96-56, e-mail:avg-zed@ucci.org.ua) та Малаховської Станіслави (тел:+38 (044) 279-17-50, (067) 232-92-20, e-mail: ems58@ukr.net).