Прес-центр14 березня 2018, 11:03

Ефективні інструменти для розвитку малого і середнього бізнесу

Торгово-промислова палата України спільно з громадськими радами при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі  України та при Державній регуляторній службі України 27 березня 2018 року о 10:00 проводить круглий стіл на тему: «Ефективні інструменти для розвитку малого та середнього бізнесу» (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, зала «Колізей»).

Мета заходу – донести до бізнес-спільноти можливості  використання нових  ефективних інструментів для розвитку МСП, зокрема, цивілізованих вексельних  розрахунків і регуляторних інструментів для захисту інтересів малого бізнесу; об’єднати зусилля бізнес-спільноти і громадськості для захисту інтересів МСП.

 Програма  круглого столу передбачає дві презентації:

– «Вексельні розрахунки як ефективний  інструмент доступу бізнесу (особливо – МСП) до дешевих фінансів»;

– «Нові регуляторні інструменти для захисту інтересів малого бізнесу та посилення впливу бізнес-асоціацій (громадськості в цілому) на прийняття регуляторних рішень».

За результатами обговорення на засіданні круглого столу будуть підготовлені пропозиції для Уряду щодо вирішення проблем, які заважають ефективному розвитку МСП в Україні.

До участі запрошуються члени громадських рад при ДРС, МЕРТ, Мінфіні, представники громадських об'єднань підприємців, галузевих асоціацій, організацій роботодавців, ЦОВВ, регуляторів (НБУ,  НКЦПФР),  некомерційних організацій, донорських проектів із підтримки розвитку МСП,  експертної спільноти та науковців, засобів масової інформації.

Реєстрація на участь у круглому столі здійснюється за посиланням: https://www.ucci.org.ua/events/roundtables/efektivni-instrumenti-dlia-ro....

За більш детальною інформацією щодо участі у заході можна звертатись на офіційний сайт Торгово-промислової палати України: https://www.ucci.org.ua розділ «Події» (підрозділ «Круглі столи»).