Прес-центр1 серпня 2017, 15:08

Форум партнерів "Стратегія розвитку Луганської області на період до 2020 року".

28 липня 2017 року у м. Києві відбувся Форум партнерів, присвячений презентації оновленої Стратегії розвитку Луганської області на період до 2020 року.

У Форумі взяв участь голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово - цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, посадовці та фахівці Луганської ОДА, центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, представники міжнародних організацій та донорської спільноти, спеціалісти проектів та програм міжнародної технічної допомоги, експерти та науковці, лідери громадянського суспільства.

Презентував оновлену Стратегію розвитку Луганської області виконуючий обов’язки директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Сергій Медведчук.

У ході Форуму відбулися обговорення щодо підвищення ефективності заходів з реалізації Стратегії та посилення координації зусиль заінтересованих сторін на національному, обласному та локальному рівнях. Розглянуті стратегічні напрями конструювання майбутнього області, залучення міжнародної технічної допомоги до розв’язання проблем регіону, впровадження інноваційних підходів до реалізації Стратегії, насамперед щодо відтворення економічного потенціалу та транспортного сполучення, підвищення енергоефективності, соціального та гуманітарного розвитку.