Прес-центр28 листопада 2017, 16:11

Грант на безкоштовний супровід підприємства від Громадської школи бізнесу

Громадська школа бізнесу запускає грант на річний супровід підприємства. Буде надано допомогу у формуванні бізнес-моделі, допомогу збуту товарів та послуг, консультаційну допомогу  з ведення бізнесу та інше.

Заявки приймаються до 31 грудня 2017 року.

Грантова програма полягає у річному супроводі зростання бізнесу – допомога у формуванні чіткої бізнес-моделі, збуті товарів та послуг, консультаційній допомозі з ведення бізнесу.

Щоб отримати доступ до грантової програми, необхідно заповнити анкету Індекс Малого Бізнесу України, за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee2rMSbdfrvz4hwfLDF75-ZuBupG5m....

Усього в анкеті 75 запитань, які допоможуть нам підібрати для підприємства найкращу програму розвитку.

Після заповнення анкети з підприємством (або його представником)  вийде на зв’язок відповідальний менеджер проекту та повідомить про наступні кроки.

Дані анкет будуть поширюватись лише в узагальнених показниках. Дані про компанію та учасника дослідження залишатимуться конфіденційними.

Проект “Trends of small business” реалізується Громадською Школою Бізнесу та Клубом Ділових Людей в рамках Програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні”.

Більш детальну інформацію щодо участі у грантовій програмі можна отримати, звернувшись до контактної особи за телефоном: +380962431089 – Михайло Чорний або на електронну пошту mykhailo.chornyi@bc-school.com.ua.