Прес-центр3 квітня 2018, 17:04

Гуморина – 2018 в Одесі

За ініціативою Комунального закладу позашкільної освіти «Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» відділу освіти Сєвєродонецької міської ради та туристичного агентства «Лідер» 31.03.2018 стартував туристичний потяг «Лисичанськ-Одеса-Лисичанськ» для відвідування традиційного свята сміху – «Гуморина».

Столиця гумору – сонячна Одеса зустріла більше 500 мешканців Луганщини, з яких 488 дітей. Від Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації у заході взяла участь Оксана Горбатенко – головний спеціаліст відділу залучення інвестицій та туризму.

Насичена таємницями екскурсія, прогулянка по брущатих кварталах міста, знайомство з цікавими історіями, архітектурними пам’ятками міста, серед яких: пам’ятник Дюку Рішельє, Оперний театр, Потьомкінські сходи, пам’ятник 12-му стільцю та іншими цікавими об’єктами, занурювала в життя душевної Одеси.

Головною подією свята сміху був «Парад гумору – 2018», який стартував від Соборної площі. Яскрава карнавальна хода пройшла по вулиці Дерибасівській через Думську площу, в ній взяли участь міми, клоуни, живі скульптури, музиканти та інші веселі учасники свята.

Гуморина – 2018 в Одесі завершилася святом на головній сцені міста.

Учасники подорожі чудово провели час, отримали безліч позитивних вражень та ще довго будуть з посмішкою згадували веселі моменти.

На цьому мандрівки не закінчуються. Наступний туристичний потяг відправиться у травні 2018 року в м. Запоріжжя.