Прес-центр14 лютого 2018, 15:02

Європейський регіональний форум

Вперше в Україні,  21 лютого 2018 року, в рамках найбільшої європейської події в галузі індустріальної політики – European Union Industry Day (далі – EU Industry Day) відбудеться Європейський регіональний форум «Український бізнес в системі європейських ланцюгів доданої вартості та створенні нових потоків цінностей» (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, Торгово-промислова палата України).

Організаторами заходу виступають Українсько-Ізраїльський інститут стратегічних досліджень імені Голди Меїр, інститут професійного лобіювання та адвокасі, торгово-промислова палата України, рада підприємців при Кабінеті Міністрів України, Асоціація підприємств промислової автоматизації, Асоціація «Український логістичний альянс» за підтримки офісу реформ Кабінету Міністрів України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

         Європейський регіональний форум у Києві – це безпрецедентна можливість для українського бізнесу долучитись до процесів формування європейської індустріальної політики в рамках офіційного комунікативного майданчику у Києві під брендом «EU Industry Day».

У рамках форуму відбудуться пленарна та 4 тематичні сесії:
           – Виклики та можливості для розвитку Індустрії 4.0 в Україні в результаті колаборації між корпоративним сектором, малим та середнім бізнесом, науково-дослідними центрами та владою;

           – Автомобільна промисловість та машинобудування у системі побудови європейських ланцюгів доданої вартості;

–  Потенціал українського аерокосмічного сектору для розвитку спільних із ЄС стратегічних проектів;

– Поточний стан та перспективи розвитку логістичних та інфраструктурних проектів в контексті підвищення конкурентоспроможності європейської продукції на глобальних ринках.

Участь безкоштовна за умови реєстрації на сайті за посиланням http://euindustryday.in.ua.

*EU Industry Day – це унікальний щорічний форум, що відбудеться у Брюсселі 22-23 лютого 2018 року, спрямований на обговорення сучасних викликів, можливостей та трендів розвитку європейської індустріальної політики. В ньому беруть участь керівники інституцій ЄС, провідних промислових підприємств, бізнес-об’єднань, дослідницьких та інноваційних організацій, інститутів громадянського суспільства.