Прес-центр4 травня 2018, 13:05

ІІ Національний форум «Інструменти фінансової та технічної підтримки малого та середнього підприємництва в Україні»

  24 травня 2018 року в Торгово-промисловій палаті України (ТПП України) за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 відбудеться II Національний Форум «Інструменти фінансової та технічної підтримки малого та середнього підприємництва в Україні».

  Мета заходу – унікальна можливість отримати нові знання про актуальні інструменти фінансово - кредитної підтримки малого та середнього підприємництва, поспілкуватися з представниками міжнародних організацій, які надають гранти та реалізують програми підтримки бізнесу, отримати консультації від провідних українських банків, які працюють за міжнародними програмами підтримки малого та середнього підприємництва у різних галузях, щодо наявних програм підтримки компаній, взяти участь у роботі воркшопів та отримати практичні навики із заповнення бізнес-запитів та бізнес-пропозицій для їх розміщення у Європейській Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network) за програмою COSME тощо.

  Форум передбачає досить насичену програму, цікаві дискусійні панелі, виставку фінансових інструментів підтримки малого та середнього підприємництва та воркшопи для представників бізнесу.

  За  більш детальною інформацією можна звертатися до контактної особи – керівника Проектного офісу ТПП України Євгена Куруленка за телефоном (044) 586 40 67.