Прес-центр13 жовтня 2017, 13:10

Конкурс для молодих підприємців Diamond Challenge Ukraine 2017/2018

В Україні буде проведено конкурс для молодих підприємців Diamond Challenge for High School Entrepreneurs (далі – Конкурс).

Організатором відбіркового етапу даного конкурсу виступає Благодійний Фонд ICEPP.

Мета  Конкурсу – надання можливості молоді віком 15-18 років розвивати свій підприємницький хист та сприяння цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

Українська молодь має шанс презентувати свій бізнес-проект та виграти 11 тис. USD.

         Учасники конкурсу зможуть підібрати вдалі ідеї для власного бізнесу, протестувати їх шляхом спілкування з кінцевим споживачем, презентувати проект експертам конкурсу та зацікавленим учасникам.

         В рамках конкурсу відбудуться інноваційні відео уроки, учасники зможуть отримати знання про те, як розвивати свої ідеї та втілювати їх в життя, а також як правильно будувати бізнес. Наставники  та експерти нададуть  консультації у відповідній сфері, українська молодь зможе взаємодіяти з іншими молодими підприємцями з усього світу.

         Реєстрація учасників здійснюється до 05.01.2018 за посиланням https://diamondchallenge.awardsplatform.com.

Конкурс проходитеме у три етапи.

1. Відбірковий тур відбудеться в Україні – презентація проектів. Команда переможців отримає фінансову винагороду у розмірі 1 тис. USD та поїздку до Штату Делавер в США (проживання на 3 дні фінансується організаторами конкурсу).

2. Півфінал пройде в Штаті Делавер (США) за день до Молодіжного Підприємницького Саміту (Youth Entrepreneurship Summit), який відбудеться       12.04.2018. 

 3. Фінальний раунд пройде 13.04.2018 під час Молодіжного Підприємницького Саміту. Учасники зможуть позмагатися за фінансові призи.

         Додаткову інформацію щодо умов проведення Конкурсу та участі у ньому можна отримати на веб-сторінці Благодійного Фонду ICEPP за посиланням: https://icepp.org.ua  або звернутися на електронну пошту icepp.ngo@gmail.com.