Прес-центр24 травня 2018, 09:05

Літня школа бізнес-навичок в Одесі Social Entrepreneurship Camp 2018 запрошує молодь на навчання

Літня школа бізнес-навичок в Одесі Social Entrepreneurship Camp 2018 (Школа) запрошує до участі молодих людей до 30-ти років, які прагнуть створювати якісні українські товари чи послуги та відповідально ставляться до соціальних та екологічних проблем в Україні.

Школа реалізовується центром соціальних інновацій Impact Hub Odessa у межах проекту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою “знизу”» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програма Школи — це основи підприємництва та соціального бізнесу для тих, кому не байдужа якість життя та стан екології в країні; тих, хто хоче створити потужну, конкурентну компанію на етичних та відповідальних засадах.

      За період навчання з 29 червня по 3 липня  2018 року учасники Школи зможуть отримати:

фінансові навички планування та аналітики;
розуміння, як правильно створити мінімальний життєздатний продукт (MVP) для інноваційної бізнес-ідеї та провести необхідні тестування,
практики та підходи з соціального підприємництва;
навички оцінки соціального впливу бізнесу на спільноти та суспільство, навички вести ділові перемовини, навички ефектної самопрезентації та власного проекту,
основи маркетингової стратегії та комунікації зі ЗМІ.

Учасники Школи матимуть можливість потрапити на один із хакатонів, подати свою ідею на конкурс до акселераційної програми та відвідати з навчальним візитом Латвію.  Відібраним учасникам організатори забезпечують оплату проїзду, проживання та харчування під час навчання.

Подати заявку можна до 22-00 години 7 червня 2018 року за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJ_sevbLFn_MsbYXLjMiGSd17u5Aav....

Більш детальну інформацію щодо навчання в Школі можна отримати у контактної особи – координатора Андрія Федотова, тел.  (067) 517-22-64,            е-mail: a.fedotov@impacthub.odessa.ua.