Прес-центр8 лютого 2018, 13:02

Луганщина тримає курс на розвиток!

   8 лютого 2018 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка відбулась робоча нарада за участю керівників структурних підрозділів з обговорення проблемних питань, що стримують соціально-економічний розвиток Луганщини та потребують вирішення на державному рівні.

   Під час наради Юрій Клименко звернув особливу увагу на необхідність активізувати зворотній зв’язок з центральними органами виконавчої влади з вирішення цих питань.

   «Активізація зворотного зв’язку є першочерговим завданням керівників структурних підрозділів та гарантом вирішення проблеми. Кожне відрядження до Києву чи візит керівників центральних органів влади до Луганщини має завершатись черговим кроком у вирішенні проблем регіону» – наголосив заступник голови.

   Заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Ольга Севостьянова ознайомила присутніх з результатами проведеного моніторингу таких проблем, реєстр яких на сьогодні включає 42 питання, їх актуальність у поточному році та механізми вирішення проблем.

   В ході наради учасники обговорили стан вирішення проблемних питань регіон. За результатами наради надано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації.