Прес-центр5 червня 2018, 15:06

Мінекономрозвитку запрошує український бізнес взяти участь у торговій місії до Ізраїлю

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Офіс з просування експорту запрошують представників українських підприємств ІТ та меблевого секторів взяти участь у торговій місії до Ізраїлю, яка відбудеться 22-24 липня 2018 року.

Торгова місія дозволить компаніям-учасницям краще зрозуміти й вивчити ринок та встановити безпосередні ділові контакти з потенційними ізраїльськими партнерами.

Програма торгової місії, окрім ділових зустрічей з представниками ізраїльських бізнес-кіл у форматі В2В, передбачає зустрічі з представниками Посольства України в Ізраїлі, українською бізнес-діаспорою, організацією Israeli Ukrainian Alliance, Федерацією торгово-промислових палат Ізраїлю, а також обмін досвідом з найбільш успішними ізраїльськими компаніями в ІТ та меблевій галузях.

Участь у місії дозволить компаніям детальніше вивчити ринок та краще підібрати потенційних бізнес-партнерів під час зустрічей. Реєстрація компаній для участі у торговій місії відкрита до 06.06.2018 за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdomzQoR9ncl6OBMEmQVDalRDbYQV9g....

За більш детальною інформацією можна звертатись до  контактної особи Ірини Онікієнко на електронну адресу: ionikienko@epo.org.ua або на офіційний сайт Мінекономрозвитку за посиланням: http://www.me.gov.ua/News/Detail?lang=uk-UA&id=fbd679e5-fa71-458d-b4e7-6....