Прес-центр10 листопада 2015, 09:11

Міжнародна виставка «Food Week Korea 2015»

За інформацією Посольства України в Республіці Корея, у період з 18 по 21 листопада 2015 року в м. Сеул проходитиме міжнародна виставка «Food Week Korea 2015», яка є однією з найбільш рейтингових міжнародних виставково-ярмаркових заходів у сфері харчової промисловості.

Беручи до уваги інтерес корейських компаній до української харчової продукції, зокрема: олії соняшникової, борошна, круп, яєчного порошку, сухого молока, сиру твердого, меду, алкогольних напоїв, кондитерських виробів тощо, участь українських компаній у виставці дозволить не тільки представити харчову продукцію вітчизняного виробника, але й ознайомитися з потребами ринку Республіки Корея.

Посольство України в Республіці Корея висловило готовність представляти інтереси компаній, які не мають можливості взяти участь у виставці безпосередньо, за умови, якщо зацікавлені підприємства надішлють на адресу Посольства свої рекламні матеріали (друковані, відеоматеріали) та зразки продукції.

Контактна особа від Посольства – Горопаха Сергій, тел.: + 82-10-7370-1980, електронна адреса: serhii.horopakha@mfa.gov.ua