Прес-центр13 березня 2018, 08:03

Набір на безкоштовну навчальну програму з підприємницької діяльності для ветеранів АТО

Київська школа економіки розпочала відкритий набір на програму з підприємницької діяльності для учасників АТО.

Мета Програми – допомога ветеранам подолати страх і невпевненість перед відкриттям власної справи та зробити крок до нових можливостей у мирному житті.

В рамках  цієї Програми  учасники здобудуть необхідні знання, щоб реалізувати свої здібності та розпочати власний бізнес.

Програма розрахована на 2,5-місячне навчання та складається із 9 модулів по 2 дні (неділя, понеділок), а також самостійна робота між модулями.

Звертаємо увагу, що курс орієнтований на практичну роботу, тому перевага при відборі буде віддаватися учасникам з бізнесом на початковій стадії, або з ідеєю, готовою до реалізації.

Після закінчення курсу три обрані проекти отримають фінансування для старту.

Для участі в Програмі треба зареєструватися до 15 березня 2018 року за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbuWLu3NJeZt_GwY-FjzqakZThl6Vf... та надати підтвердження служби у зоні АТО, мотиваційний лист та рекомендаційний лист від командира по службі.

Навчання розпочнеться з 25 березня 2018 року.

За додатковою інформацією можна звертатись до контактної особи – Ксенії Алеканкіної за телефоном: 093 490 19 61, електронна пошта  kalekankina@kse.org.ua або на сайт Київської школи економіки за посиланням: http://www.kse.org.ua/uk/about/kse-news/?newsid=2288.