Прес-центр17 жовтня 2018, 17:10

Надання адміністративної послуги з оформлення та видачі біометричних паспортів розпочато у Центрі надання адміністративних послуг Лисичанської міської ради

16 жовтня у Лисичанську відбулася важлива подія не тільки для міста, але й регіону.

У Центрі надання адміністративних послуг Лисичанської міської ради –першому в області центрі, започатковано надання нової адміністративної послуги з оформлення та видачі біометричних українського та закордонного паспортів.

Відтепер громадяни міст Лисичанська, Привілля та Новодружеська матимуть можливість оформляти та отримувати у центрі паспорт громадянина України у вигляді картки та біометричного закордонного паспорта.

У центрі створені зручні та доступні умови для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг.

Через лисичанський центр надається понад 100 видів адміністративних послуг. З початку року громадяни та суб’єкти господарювання отримали понад 61 тисячу адміністративних  послуг.

В. о. директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Є. Скіртач привітав учасників заходу із такою значимою подією та подякував партнерам Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), який реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), завдяки якому було придбано 10 комплектів для оформлення паспортів для 8 центрів області, в тому числі і Лисичанського.

«Як ми бачимо – центри надання адміністративних послуг у Луганській області розвиваються та досягають європейського рівня обслуговування» – зазначив Є. Скіртач.