Прес-центр15 грудня 2017, 16:12

Надання методологічної та практичної допомоги

Обговорити всі тонкощі упорядкування обліку юридичних осіб та інвентаризації належного їм державного майна. Саме з цією метою 15 грудня 2017 року в облдержадміністрації відбувся семінар - нарада з райдержадміністраціями області.

У нараді взяли участь представники Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, керівники і спеціалісти районів області.

Учасники семінару-наради  обговорили питання проведення щорічної інвентаризації активів та зобов’язань, покроковий алгоритм формування та подання відомостей про об’єкти державної власності для підтримання актуальності та достовірності Єдиного реєстру об’єктів державної власності.

Під час заходу також були обговорені найбільш поширені проблемні питання, які характерні для усіх територій області, а також детально розглянуто стан справ по кожному району окремо.

«Сьогодні важливим є максимальне роз’яснення всіх особливостей та аспектів підготовки та складання звітності, адже, це забезпечить якісне та достовірне відображення  даних. Ми націлені на відкритий діалог, готові зустрічатися стільки, скільки буде потрібно для налагодження системної роботи на місцях»,- зазначила заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Ольга Севостьянова.

За результатами спілкування прийнято рішення про необхідність проведення семінарів-нарад з обміном досвідом у подальшому.