Прес-центр16 грудня 2018, 10:12

Навчальна програма з розвитку соціального підприємництва для стартапів

Українська Соціальна Академія оголошує набір на комплексну освітню програму Акселератор соціального підприємництва, спрямовану на розвиток та масштабування соціальних бізнесів в Україні. Програма розроблена за методологією Miller Center соціального підприємництва при університеті Санта-Клари у Силіконовій Долині. Спираючись на досвід успішних світових акселераторів, разом із закордонними партнерами, програма має на меті через бізнес-освіту подолати бідність та безробіття молоді.

Програма складається з двох етапів: пре-акселератор (онлайн навчання) та акселератор (навчальні модулі та менторський супровід стартапів).

Це дистанційний освітній курс, що допоможе підприємцям пройти шлях від формування своєї бізнес-ідеї до запуску соціального бізнесу. Навчання включає 9 навчальних модулів, які спрямовані на підвищення рівня компетенції у сферах маркетингу, комунікацій, юридичних та фінансових аспектах бізнесу. Учасники працюватимуть з кращими бізнес-фахівцями та ретельно вивчатимуть кожну тему, яка є невід’ємною частиною для запуску власного бізнесу. Після проходження курсу, кожен учасник презентує готовий бізнес-план свого стартапу  на Demo-days перед експертною радою, яка визначить найкращі проекти, що продовжать участь у навчанні в наступних етапах програми.

Для прийняття участі у програмі потрібно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBh7Bpqrh YOb62FVFYokHzOFfAEzI0IKEdrFlpkXxDTa_aqg/viewform.

Період навчання – з 15 січня по 24 березня 2019 року, навчання безкоштовне.

Термін подачі заявок до 23 грудня 2018 року включно.

За більш детальною інформацією можна звертатись за посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=nabir-na-osvitnyu-prohramu-z-rozvytku-sot... -pidpryjemnytstva-dlya-startapiv.