Прес-центр7 червня 2018, 12:06

Норвезька рада у справах біженців проводить конкурс проектів на отримання гранту

Норвезька рада у справах біженців (NRC) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії розпочинає програму підтримки мікро-підприємництва та самозайнятості в Луганській (Біловодський, Новопсковський, Троїцький, Попаснянський райони) і Донецькій областях.

Мета програми підтримки самозайнятості та мікробізнесу (далі – Програма) – допомога сім’ям, постраждалим в результаті конфлікту, підвищити їх рівень життєзабезпечення.

У рамках даної Програми Норвезька рада у справах біженців на конкурсній основі, виходячи з якості поданих проектів та відповідно до критеріїв соціальної незахищеності, відбере отримувачів грошових грантів.

Пріоритет буде віддаватися мешканцям населених пунктів, що знаходяться в безпосередній близькості до лінії розмежування. 

Грант у сумі до 30 000 грн надаватиметься для створення, відновлення або розвитку мікро-бізнесу (зокрема, створення робочих місць).

Планується проведення ряду підготовчих семінарів, куди запрошуються особи вищезазначених категорій, які мають ідеї або проекти, пов’язані з організацією власної справи.

Інформацію щодо участі в конкурсі та семінарах можна отримати, зателефонувавши на «гарячу» лінію Норвезької ради у справах біженців  0800 302 007.

Також є можливість самостійно заповнити заявку онлайн за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/#5IRevRYB.

Заявки та проекти приймаються до 24 червня 2018 р до 24:00. Заявки, надіслані пізніше цієї дати, до розгляду не приймаються.