Прес-центр23 червня 2018, 11:06

Обговорення першочергових заходів з питань розвитку туризму в Луганській області

20 червня 2018 року відбулась робоча нарада під керівництвом заступника директора Департаменту – начальника управління інвестиційної діяльності, підприємництва та цінової політики, виконуючого обов’язки директора  Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Ахтирської Л.Є. з питань проведення у ІІІ кварталі заходів з розвитку та популяризації туристичного потенціалу Луганщини.

У заході взяли участь представники Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної державної адміністрації, Асоціації з розвитку туризму в Луганській області, кафедри міжнародної економіки та туризму Навчально-наукового інституту міжнародних відносин СНУ ім. В.Даля, комунальних закладів позашкільної роботи, діяльність яких пов’язана з туристичною сферою, суб’єктів підприємницької діяльності тощо.

Учасниками зустрічі акцентовано увагу на необхідності розвитку сільського зеленого туризму, який може забезпечити не лише позитивний туристичний імідж, а й сприятиме розвитку інфраструктури територій, створенню нових робочих місць для населення.

Присутні також обговорили заходи, які проводитимуться в рамках відзначення у 2018 році в Луганській області Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні та можливість залучення інвестиційних коштів для виготовлення рекламної продукції з метою представлення туристичної сфери Луганщини на регіональному та міжрегіональному рівнях.