Прес-центр16 травня 2018, 16:05

Обговорення звіту за результатами оцінки впровадження та використання інструментів електронного урядування в Луганській області відбулося у Сєвєродонецьку

16 травня 2018 року в готелі «Мир» (м. Сєвєродонецьк) відбулося засідання «круглого столу» на тему:  «Обговорення звіту за результатами оцінки впровадження та використання інструментів електронного урядування в Луганській області».

Ініціатором проведення заходу виступила Програма відновлення та розбудови миру ПРООН.

Учасники засідання обговорили результати дослідження, проведеного у рамках Програми відновлення та розбудови миру ПРООН за проектом «Відновлення управління та сприяння примиренню у постраждалих від кризи громадах України», що фінансується Європейським Союзом.

За результатами оцінено рівень впровадження та використання інструментів електронного урядування, потенціал розвитку е-урядування в Луганській області та підготовлено рекомендації щодо вдосконалення політики впровадження електронного урядування.

Участь у роботі круглого столу взяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації, в тому числі Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму, а також органів місцевого самоврядування.