Прес-центр22 серпня 2018, 13:08

Офіційний візит української делегації до Китаю заплановано 03-09.11.2018 в рамках проведення міжнародної виставки «China International Import Expo»

З 05 по 10 листопада в Китаї відбудеться міжнародна виставка «China International Import Expo», яка ініційована Президентом КНР як захід з презентації торговельного потенціалу країн світу та розширення торговельних зв’язків. Виставка вже стала головною подією Китаю та важливим майданчиком для багатьох країн і компаній світу. На сьогодні всі виставкові площі, а це понад 240 тис. кв. м. заброньовані компаніями з понад 100 країн світу. Більше 100 тис. представників бізнесу Китаю вже зареєструвались для участі у цьому заході.

Україна теж долучилася до вищезгаданої події світового масштабу. На національному та комерційних стендах більше ніж 120 вітчизняних компаній і брендів представлятимуть власну аграрну продукцію та продукти харчування, обладнання та послуги різних галузей промисловості, інноваційні розробки та інше.

В рамках проведення виставки планується візит української делегації до Китаю на чолі з Першим віце-прем’єр-міністром – Міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим. Розпорядником візиту визначено Торгово-промислову палату України (далі – ТТП).

Офіційна місія до Китаю відбудеться у період з 03 по 09 листопада
2018 року. В рамках візиту українська делегація візьме участь в роботі Українсько-Китайського Економічного Форуму (далі – Форум), який відбудеться 06 листопада в Шанхаї та 08 листопада в Пекіні. Для українських компаній будуть організовані бізнес зустрічі та візити на галузеві підприємства (програма візиту додається). Очікується, що понад
300 представників бізнесу та влади Китаю візьмуть участь у Форумі та ділових переговорах.

ТТП України запрошує Вас взяти участь в діловій місії до Китаю. Під час роботи Форуму можна ознайомитися з останніми світовими тенденціями в різних галузях, отримати інформацію про нову продукцію і послуги, презентувати власну продукцію на національному стенді, а також налагодити ділові відносини з китайськими та іноземними партнерами.

З питань участі просимо звертатися до ТПП України:

Голята Андрія: +380 (67) 662-96-56, avg-zed@ucci.org.ua;
Малаховської Станіслави: +380 (44) 279-17-50, +380 (67) 232-92-20, ems58@ukr.net.

Вартість участі становить 3 280 доларів США за особу при одномісному проживанні, 2 800 – при двомісному. Вартість включає перельоти, трансфери, проживання, участь у ділових заходах, культурну програму.