Прес-центр18 грудня 2017, 17:12

Оголошено громадські обговорення проекту Регіональної цільової програми «Розвиток та підтримка малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2018-2020 роки»

Департамент економічного розвитку торгівлі та туризму облдержадміністрації оголошує громадські обговорення проекту Регіональної цільової програми «Розвиток та підтримка малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2018-2020 роки» (далі – Програма).

Мета Програми відповідає принципам державної політики у сфері розвитку МСП, визначеними Законом України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні». Результатом її реалізації стане створення сприятливого середовища для розвитку малого і середнього підприємництва, покращання доступу суб’єктів підприємництва до фінансування, інформаційно-консультаційне забезпечення та популяризація підприємництва, підвищення рівня кваліфікаційної підготовки підприємців; залучення населення до підприємницької діяльності, сприяння експортній діяльності малого та середнього підприємництва тощо.

Зауваження та пропозиції від учасників електронних консультацій з громадськістю – суб’єктів малого та середнього підприємництва, представників громадських об’єднань, наукових, експертних організацій та інших зацікавлених юридичних і фізичних осіб приймаються у письмовій формі на електронну адресу pidpr_ec@i.ua до 30 грудня 2017 року.

Контактний телефон: 095-754-01-48.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю буде оприлюднено не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Проект Регіональної цільової програми за посиланням.