Прес-центр14 травня 2018, 16:05

Онлайн-опитування в рамках реалізації проекту Еразмус+ «Вищі навчальні заклади для молодіжного підприємництва»

В рамках реалізації проекту Еразмус+ «Вищі навчальні заклади для молодіжного підприємництва» (Проект) з метою проведення досліджень стану та перспектив розвитку молодіжного підприємництва в країнах східного партнерства Харківський  державний університет харчування та торгівлі спільно з Вірменським державним економічним університетом, Білоруським торговельно-економічним університетом споживчої кооперації, Технічним Університетом Молдови, Академією економічної освіти Молдови, Батумським державним університетом ім. Шота Руставелі та університетом РІСЕБА (Латвія) проводить дослідження серед молоді України віком від 13 до 35 років шляхом анонімного      онлайн-опитування з 10 травня 2018 року по 10 червня 2018 року. Додаткову інформацію про Проект можна дізнатись за посиланням http://heifye.hduht.edu.ua.

Прийняти участь в онлайн-опитуванні запрошуються молодь та підприємницькі структури області за посиланням: https://bit.ly/2HYbkZ3. 

Більш детальну інформацію щодо онлайн-опитування можна отримати у контактної особи – керівника проекту Гросул Вікторії Анатоліївни, тел.  (099) 224-09-27, е-mail: heifye.project@gmail.com.