Прес-центр5 червня 2018, 08:06

«Онлайн виставка харчової промисловості-2018» – інноваційний інструмент для розширення ринку і збільшення продажів»

Харчова промисловість - складова агропромислового комплексу, яка є однією з провідних галузей промисловості України.

Сьогодні виробниками пропонується широкий асортимент високоякісної продукції як для внутрішнього ринку, так і для експорту в зарубіжні країни. Продукція українських виробників не тільки якісна, але і досить конкурентоспроможна на світовому ринку харчової промисловості. Однак основною проблемою залишається експорт продукції, пошук нових партнерів. Один з інструментів виходу на закордонні ринки – участь в міжнародних виставках. Але багато компаній не можуть дозволити собі участь в них з-за високої вартості і віддаленості місця проведення.

Міжнародний виставковий портал «ExpoUniverse» пропонує інноваційне та ефективне рішення цієї проблеми – участь в онлайн-виставці. «ExpoUniverse» – це масштабна віртуальна платформа для проведення виставок, яка об'єднує в єдиному інформаційному просторі компанії і людей з різних країн. Участь в онлайн виставці – це суттєва економія коштів на поїздку, проживання, транспортування обладнання.

10-11 жовтня 2018 року на порталі «ExpoUniverse» (www.expo-universe.com) відбудеться «Онлайн виставка харчової промисловості-2018».

Це перша в Україні онлайн виставка, де зустрінуться виробники продуктів, обладнання та упаковки, а також постачальники сировини та інгредієнтів, торгові мережі та дистриб'ютори. Учасникам буде надана унікальна можливість спілкування з представниками компаній, які беруть ключові рішення.

У виставці візьмуть участь компанії з України, Польщі, Угорщини, Словенії, Румунії, Болгарії, Чехії, Білорусі, Казахстану, Азербайджану та інших країн.

Участь в «Онлайн виставці харчової промисловості-2018» дозволить українським компаніям ефективно заявити про себе на міжнародному ринку!
Детальну інформацію про захід можна отримати на веб-сайті: https://expo-universe.com/exhibition-entrance/49/
 
З питань участі звертайтесь:
тел. +38 (067) 000-16-03
official@expo-universe.com