Прес-центр11 травня 2018, 15:05

Перше засідання робочої групи з питань визначення потреби та пріоритетних напрямків створення робочих місць у малому та середньому підприємництві відбулося в облдержадміністрації

  11.05.2018 під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Філя С.О. відбулося перше засідання робочої групи з питань визначення потреби та пріоритетних напрямків створення робочих місць у малому та середньому підприємництві, створеної розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 02.04.2018 № 273.

  Відкриваючи засідання, Філь С.О. зазначив, що основні завдання робочої групи – це розгляд та сприяння вирішенню проблемних питань, пов’язаних зі створенням нових робочих місць на підприємствах малого і середнього бізнесу, працевлаштуванням незайнятого населення.

  Під час засідання розглядалося питання «Розвиток ринку праці Луганської області: стан, проблеми та перспективи». Основними доповідачами виступили Поліщук Д.І. – заступник директора Луганського обласного центру зайнятості та Жданов Є.О. – начальник управління праці та зайнятості населення Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

  Директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Медведчук С.М. поінформував учасників засідання про стан розвитку малого та середнього підприємництва області.

  Голова робочої групи Філь С.О., підсумовуючи роботу наради, зазначив, що тільки спільними зусиллями можна досягнути успіхів і від кожного із учасників засідання залежить ефективність та результативність діяльності робочої групи.

  Філь С.О. поставив завдання перед членами робочої групи – розробити пропозиції, спрямовані на створення нових робочих місць та працевлаштування населення області. Такі пропозиції, після їх обговорення робочою групою, будуть направлені для розгляду голові облдержадміністрації.