Прес-центр23 червня 2018, 11:06

Підприємців Донбасу запрошують на форум розвитку малого і середнього бізнесу «Час зростати!»

26 червня 2018 року Торгово-промислова палата України спільно з проектом FORBIZ в рамках ініціативи EU4Business проводить Національний Форум розвитку малого і середнього бізнесу «Час Зростати!» (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, Торгово-промислова палата України).

Форум збере близько 500 представників малих та середніх підприємств, організацій підтримки бізнесу, уряду, донорів і міжнародних фінансових установ, що перетворить його на найбільшу національну подію, орієнтовану на розвиток та зростання бізнесу в Україні.

Формат заходу передбачає насичену програму, яка складається з тематичних дискусійних панелей та презентацій успішних історій від українських підприємців з різних галузей економіки. Дискусійні панелі присвячені питанням імплементації європейських програм підтримки малого і середнього бізнесу в Україні та доступним фінансовим інструментам від національних і міжнародних фінансових установ.

В рамках форуму відбудуться виставки програм та проектів підтримки бізнесу від національних та міжнародних організацій, у тому числі українських фінансово-кредитних установ.

Також передбачається проведення практичних воркшопів для представників бізнесу за наступними темами: Європейські програми Enterprise Europe Network та Erasmus for Young Entrepreneurs (інтернаціоналізація бізнесу, пошук нових ринків та партнерів), Експорт до ЄС та обмін досвідом і налагодження ділових зв’язків з німецькими підприємствами в рамках програми від німецького уряду Fit for partnership with Germany.

Додаткову інформацію з питань участі у форумі можна дізнатися за телефоном: +380 44 586-40-67 (Проектний офіс ТПП України).

Реєстрація на Форум за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2OSdQxpWIw7EtWqrcAu_VjjEWFR6y...