Прес-центр2 квітня 2018, 14:04

Працівники Департаменту взяли участь у навчальному тренінгу «Управління проектним циклом»

  Протягом 28-30 березня 2018 року у м. Львів працівники Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської облдержадміністрації Ткаченко Ксенія – заступник начальника управління – начальник відділу бюджетної політики управління бюджетної політики та стратегічного планування, Карасьова Олена – головний спеціаліст відділу залучення інвестицій та туризму, управління інвестиційної діяльності, підприємництва та цінової політики взяли участь у навчальному тренінгу «Управління проектним циклом» під  керівництвом тренерів Програми «U-LEAD з Європою» Вячеслава Топорова та Наталії Лукашенко.

  Під час зазначеного тренінгу працівники ознайомилися з методологією написання проектної пропозиції, основними складовими проектної заявки та заходами необхідними для успішної реалізації проекту, отримали знання щодо планування проектних циклів, побудови дерева цілей та матриці проекту, освоїли практичні навички щодо складання проектної заявки та бюджету проекту на отримання гранту.

  Наприкінці тренінгу взяли участь у практичній вправі «Впровадження проектів: управління, особливості обліку, проведення закупівель, ризики, комунікація».

  У вільний час представником Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області була організована оглядова екскурсія Львовом.