Прес-центр31 серпня 2018, 14:08

Привітання першого віце-прем'єр міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана КУБІВА з нагоди Дня підприємця

Шановні підприємці Луганщини!

  Прийміть мої щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня підприємця!

  Підприємці є головною рушійною силою розвитку української економіки.

  Ви створюєте нові робочі місця, випускаєте конкурентоспроможні товари та надаєте якісні послуги у різних сферах економіки. Завдяки вам Україна нарощує свій експортний потенціал.

  Пріоритетом економічної політики Уряду України є створення сприятливих умов для розвитку бізнесу, найвагомішою складовою якого є удосконалення регуляторного середовища підприємницької діяльності (дерегуляція).

  Взаємодія з підприємницькою спільнотою, громадськими організаціями та об'єднаннями підприємців на шляху впровадження реформ є дуже важливою. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю у цьому напрямку.

  Уряд взяв за основу принципи партнерських відносин та діалогу з бізнесом. Мінекономрозвитку високо цінує взаємодію та взаємодопомогу в процесі вирішення проблем, що постають перед підприємцями. Завдяки нашим спільним зусиллям кожна родина має стати заможною, а країна - процвітаючою.

  Дозвольте висловити Вам подяку за наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність.

  Щиро бажаю Вам вагомих досягнень і здобутків задля підвищення Вашого добробуту та України в цілому. Пам'ятайте, що Мінекономрозвитку завжди відкрите до Ваших ідей та пропозицій.

З повагою

Перший віце-прем'єр міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі України                       Степан КУБІВ