Прес-центр12 травня 2017, 16:05

Про перенесення дати проведення туристичного фестивалю – ярмарку «Запоріжжя – місце щастя»

Запорізька обласна державна адміністрація  повідомила, що у зв’язку з виробничою необхідністю та не сприятливими кліматичними умовами дата проведення Запорізького туристичного фестивалю – ярмарку переноситься  на
27 травня 2017 року. Проведення Запорізького туристичного фестивалю – ярмарку «Запоріжжя – місце щастя»  заплановано на площі Маяковського.

Організаторами фестивалю виступають Департамент культури, туризму, національностей та релігій  Запорізької обласної державної адміністрації та громадська організація «Запорізька обласна туристична асоціація» при підтримці  Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради,  Запорізької міської ради.

Мета фестивалю – формування ринку попиту на внутрішній туристично-рекреаційний та курортний продукт, розширення кола ділових партнерів, активізація маркетингової та інвестиційної політики.

Запорізький  туристичний  фестиваль – ярмарок «Запоріжжя – місце щастя» презентуватиме туристичні продукти міста Запоріжжя та Запорізької області –  заклади  розміщення (готелі, бази відпочинку, пансіонати, санаторії, хостели) та харчування (кафе, ресторани), зелені садиби, об’єкти  етнотуризму, екстремального та пляжного туризму на узбережжі Азовського моря, заклади культури та об’єкти культурної спадщини краю.

До участі запрошуються туроператори і турагенства, готельєри і спеціалісти гостинності, представники баз відпочинку, пансіонатів, зелених садиб, професійні асоціації і державні адміністрації, а також представники засобів масової інформації. Для туроператорів, агентств, готельєрів та підприємств сфери гостинності за заявками на безоплатній основі надаються робочі місця, де можна буде обговорити умови праці, цінову політику в новому сезоні, укласти договори.

Програма фестивалю – презентація нових туристичних маршрутів, зустрічі з відомими мандрівниками, розважальні програми для дітей та дорослих, розіграш путівок та призів від  учасників фестивалю, показові виступи представників екстремальних видів спорту, презентація туристичної літератури, виступи колективів, та  багато іншого. Для  представників засобів масової інформації 28 травня буде організовано інформаційний тур до узбережжя Азовського моря, де журналісти зможуть переконатися у перевагах відпочинку на азовському узбережжі, відвідати бази відпочинку, заклади харчування, розважальні об’єкти та об’єкти інфраструктури міста Бердянська- туристичного центру Азовського узбережжя.

Телефони для довідок: (061)239-06-33, (096) 109-04-56 (Нічта Катерина Володимирівна).