Прес-центр4 вересня 2017, 08:09

Про проведення 19-27 вересня 2017 року Міжнародного туристичного тижня у Закарпатті

У місті Ужгород 19-27 вересня 2017 року проводиться Міжнародний  туристичний  тиждень у Закарпатті.

 Офіційними організаторами  даного заходу є: Закарпатська  обласна державна адміністрація, Закарпатська обласна рада, Ужгородська міська рада.

У рамках зазначеного заходу відбудеться:

Міжнародна науково-практична конференція на тему: «Три «Т» для Закарпаття: туризм, технології, транспорт» у мистецькому центрі «Галерея Ілько» (19 вересня 2017 року);

XVI Міжнародна туристична виставка – ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття 2017» у приміщенні та на прилеглій території Ужгородського культурно-історичного центру «Совине гніздо» (22-23 вересня 2017).

Під час Міжнародного туристичного  тижня у Закарпатті передбачається обговорення перспективного розвитку туристичної галузі області та Карпатського Єврорегіону, запровадження інвестиційних та інноваційних проектів у туристичній сфері, а також презентація туристичного продукту областей України та іноземних країн.

Закарпатський туристичній продукт традиційно буде презентовано у розрізі районів та міст області.

У заходах планується участь представників  туристичних організацій та фірм з Польщі, Румунії, Словаччини, Туреччини, Угорщини, Хорватії, Чеської Республіки.

Крім того, у рамках виставки-ярмарку «Тур’євроцентр –  Закарпаття 2017» відбудуться:

представлення сільського туризму Закарпаття;

майстер-клас з приготування національних страв та виготовлення сувенірної продукції;

дегустація закарпатських вин, сирів, медопродуктів тощо.

Заявку та умови участі у виставці – ярмарку розміщено на офіційному туристичному сайті «Вітаємо на Закарпатті» (www.transcarpathiatour.com.ua).

Контактна інформація за електронною адресою: economy@carpathia.gov.ua;  zak.oda.tour@gmail.com; факс (03122) 61-44-11; тел. (0312) 65-90-31, 65-90-32.