Прес-центр15 серпня 2017, 14:08

Про проведення Міністерством економічного розвитку і торгівлі України 5-6 вересня 2017 року у м. Луцьк виїзного засідання з питань розвитку курортів та рекреації.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України листом від 07.08.2017 № 4504-07/27348-06 повідомило, що  5-6 вересня  2017 року проводить виїзне засідання з питань  розвитку курортів та рекреації (далі – Засідання).

Під час засідання планується  опрацювати питання щодо перспектив розвитку туристично-рекреаційної діяльності в Україні, створення та розвитку курортів в Україні,  використання природних лікувальних ресурсів, їх збереження та охорони, курортно-рекреаційного сектору України та цілей сталого розвитку; перспектив розвитку медичного туризму, СПА та велнес індустрії – як позасезонного виду відпочинку тощо. Проект порядку денного додається.

До участі у роботі Засідання запрошено   представників МОЗ, Мінприроди, Мінрегіону, наукових установ, курортів державного значення, місцевих органів виконавчої влади, закладів, що надають послуги медичного туризму, СПА та велнес послуг, спілок, союзів тощо.

Місце проведення Засідання: Волинська область, м. Луцьк, Київська площа, 9, Будинок  обласної ради (овальна зала).

Додаток: на 3-х арк.