Прес-центр22 серпня 2017, 16:08

Про проведення у жовтні 2017 року в Новому Саді, Республіка Сербія ювілейного 50-го міжнародного ярмарку туризму та міжнародних ярмарок ЛОРІСТ.

Українсько-сербська ділова палата запрошує гостей та експонентів з України на  ювілейний 50-ий міжнародний ярмарок туризму та міжнародні ярмарки ЛОРІСТ, які відбудуться у жовтні 2017 року в Новому Саді, Республіка Сербія:

5-7 жовтня 2017року Міжнародний ярмарок туризму
3-8 жовтня 2017 року Міжнародні ярмарки ЛОРІСТ,  полювання, риболовлі та спорту.

Пріоритетним напрямком діяльності Українсько-сербської ділової палати є туризм й розвиток співпраці, сприяння загальному туристичному співробітництву між Україною та Сербією, обмін інформацією про туристичні потенціали країн, збільшення потоку туристів, організація пізнавальних турів, конференцій, круглих столів, присутність на ярмарках і виставках туризму, регіональне співробітництво між Автономним краєм Воєводина та областями України.

Учасниками вказаного ярмарку туризму  є  працівники сфери туризму. На ярмарках першочергово презентується туризм регіонів, міст та районів: оздоровчий, гірський, сільський туризм, туристичні комплекси тощо. Тематикою ювілейного 50-го ярмарку буде Дунайський регіон, який характеризується широкою і різноманітною спадщиною культур, релігій та ринків. В рамках ярмарку відбудуться В2В зустрічі, конференції про проекти розвитку, культурні  маршрути та активний туризм «Дунай – ріка, що об’єднує».

Участь у міжнародному ярмарку туризму дасть можливість  представити широкій і фаховій  аудиторії туристичний потенціал міст та областей України: послуги та бренди, маршрути, афірмацію досягнень, контакти з новими діловими партнерами, краще ознайомлення з новим ринком та конкуренцією.

Міжнародні ярмарки ЛОРІСТ згуртовують всіх провідних представників, імпортерів і торгові марки основних і додаткових аксесуарів для спортивного полювання та рибальства, перебування на природі, спорту та відпочинку.

Україно-сербською діловою палатою з Новосадським ярмарком підготовлено буклет українською мовою (додається).

З приводу участі та інших питань необхідно звертатися на ukrsrbchamber@gmail.com, щоб достойно представити Україну на згаданих ярмарках.  

Додаток: на 6 арк.