Прес-центр12 травня 2017, 16:05

Про проведення V Центрально-Українського музейно-туристичного фестивалю

За інформацією Кіровоградської  обласної державної адміністрації, з метою розвитку національного туристичного продукту, налагодження ділових контактів між туристичними підприємствами, висвітлення та популяризація досягнень у розвитку туризму центрального регіону 12-13 травня 2017 року у Дендропарку в м. Кропивницькому відбудеться V Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль (далі – Фестиваль).

У програмі Фестивалю передбачено роботу щорічної міжрегіональної туристичної виставки «Кіровоградщина запрошує – 2017», проведення презентацій туристичних маршрутів, заходів подієвого туризму районів та міст області, роботи сільських «зелених» садиб Кіровогродщини, ярмарку робіт та майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, роботу фотовиставки «Мандруй Кіровоградщиною» та показові виступи вихованців туристських гуртків м.Кропивницького. Також передбачено проведення рекламно-інформаційного туру з метою презентації мальовничих куточків Кіровоградщини.

Для розміщення експозицій на виставці, яка відбудеться у Дендропарку (м. Кропивницький), безкоштовно надається виставкова площа.

За більш детальною інформацією необхідно звертатися до департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації за електронною адресою: ukto_turizm@culture.kr-admin.gov.ua або  телефонами: +38 (050) 65-65-442, +38 (0522) 24-53-66.